Орієнтовний розпорядок робочого дня молодшої медичної сестри — санітарки-буфетниці

201
Перегляньте та збережіть собі орієнтовний розпорядок робочого дня молодшої медичної сестри (санітарки-буфетниці), щоб на його основі розробити режим роботи для працівників вашого закладу.

Перед початком роботи молодша медична сестра (санітарка-буфетниця) має у сестринській кімнаті відділення/центру:

  • зняти верхній одяг;
  • вдягнути чисті та випрасувані халат, маркований відповідно до виконуваної роботи, і шапочку/косинку;
  • перевзутись у змінне взуття, що підлягає дезінфекції.

Орієнтовний ропорядок робочого дня молодшої медичної сестри — санітарки-буфетниціЧитайте: "Санепідрежим у хірургічному відділенні: вимоги до приміщень та працівників"

Робочий час молодшої медичної сестри (санітарки-буфетниці)

Час

Дії медичної сестри

8:00-8:25

1. Перед початком роботи отримати допуск до роботи у сестри медичної старшої (у вихідний чи святковий день — у сестри медичної (палатної), поставити підпис у журналі «Здоров’я».
2. Перевірити наявність посуду, інвентарю, дезінфекційних, мийних засобів.
3. Приготувати дезінфекційний розчин згідно з методичними вказівками щодо застосування дозволеного до використання засобу для дезінфекції

8:25-9:00

1. Підготувати столовий посуд до видачі їжі.
2. Нарізати хліб

9:00-9:30

1. Віднести кухонний посуд на харчоблок для отримання їжі.
2. Отримати сніданок на харчоблоці.
3. Віднести їжу з харчоблоку у відділення

9:30-10:00

1. Роздати сніданок

10:00-12:00

1. Приготувати дезінфекційний розчин для знезараження посуду згідно з методичними вказівками щодо застосування дозволеного до використання засобу для дезінфекції.
2. Помити столовий та кухонний посуд згідно із затвердженою інструкцією.
3. Помити і знезаразити поверхні столів для їжі та приліжкових тумбочок пацієнтів у палатах.
4. Перевірити умови зберігання продуктів харчування у холодильниках.
5. Виміряти температуру в холодильниках.
6. Провести поточне прибирання приміщень у кімнаті роздачі їжі та їдальні згідно з алгоритмом.
7. Продезінфікувати прибиральний інвентар. 8. Відвідати заняття в секції молодших медичних сестер (санітарок-буфетниць) згідно з планом

12:00-12:30

1. Отримати хліб на харчоблоці.
2. Нарізати хліб

12:30-12:50

1. Підготувати столовий посуд до видачі

12:50-13:30

1. Віднести кухонний посуд на харчоблок для отримання їжі.
2. Отримати обід на харчоблоці.
3. Віднести їжу з харчоблоку у відділення

13:30-14:10

1. Роздати обід

14:10-15:00

1. Приготувати дезінфекційний розчин для знезараження посуду згідно з методичними вказівками щодо застосування дозволеного до використання засобу для дезінфекції.
2. Помити столовий та кухонний посуд згідно із затвердженою інструкцією

15:00-16:25

1. Помити і знезаразити поверхні столів для їжі та приліжкових тумбочок пацієнтів у палатах.
2. Перевірити умови зберігання продуктів харчування у холодильниках.
3. Провести поточне прибирання приміщень у їдальні та кімнаті роздачі їжі згідно з алгоритмом.
4. Продезінфікувати прибиральний інвентар

16:25-16:30

1. Оформити робочу документацію

16:30-16:50

1. Підготувати столовий посуд до видачі вечері.
2. Нарізати хліб

16:50-17:20

1. Віднести кухонний посуд на харчоблок для отримання їжі.
2. Отримати вечерю

17:20-17:50

1. Роздати вечерю пацієнтам

17:50-19:00

1. Приготувати дезінфекційний розчин для знезараження посуду згідно з методичними вказівками щодо застосування дозволеного до використання засобу для дезінфекції.
2. Помити столовий та кухонний посуд згідно із затвердженою інструкцією.

3. Помити і знезаразити поверхні столів для їжі та приліжкових тумбочок пацієнтів у палатах.
4. Перевірити умови зберігання продуктів харчування у холодильниках.
5. Виміряти температуру в холодильниках. 
6. Провести поточне прибирання приміщень у кімнаті роздачі їжі та їдальні згідно з алгоритмом.
7. Продезінфікувати прибиральний інвентар.
8. Провести облік наявності посуду, інвентарю, дезінфекційних та мийних засобі



Підписка на статті

Підпишіться на розсилку, аби не пропустити жодної важливої та цікавої статті. Це БЕЗПЛАТНО.

Освітні заходи

Школа

Перевірте свої знання та здобудьте нові

Взяти участь

Інтернет-магазин

Інтернет-магазин

Скористайтеся найбільш вигідними пропозиціями щодо передплати і станьте нашим читачем просто зараз

Живе спілкування з редакцією

Спробуйте безплатно

Читайте безплатний презентаційний номер е-журналу «Управління закладом охорони здоров’я». Ознайомтеся із функціоналом і сервісами. Оцініть переваги е-журналу в дії!

Спробуйте безплатно

Безплатний презентаційний номер е-журналу «Довідник головної медичної сестри» — чудова можливість ознайомитися з ним та оцінити корисність публікацій.

Книжкова полиця

«Новий номер УЗОЗ»

Електронна книга «ЗБІРНИК посадових інструкцій лікарів та керівників ЛПЗ»

для передплатників е-журналу «Управління закладом охорони здоров'я»

Читати книгу




© Медична справа, 2017. Усі права захищено

Повне або часткове копіювання будь-яких матеріалів порталу, цитування, публікація їх анотованих оглядів допускаються лише з письмового дозволу редакції порталу.

Журнал «Управління закладом охорони здоров’я», свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації: КВ №11426-299Р від 11.07.2006.

Журнал «Довідник головної медичної сестри», свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації: КВ №18737-7537Р від 14.02.2012.


 


  • Ми в соцмережах

Зареєструйтеся — і двері для Вас відчинені!

Отримуйте лише фахову інформацію:
  • скачуйте зразки документів безплатно
  • користуйтеся нормативно-правовою базою
  • дізнавайтеся новини галузі охорони здоров’я

У мене є пароль
нагадати
Пароль надіслано на пошту
Ввести
Я тут вперше
І читатиму далі
Введіть ел. пошту або логін
Неправильний логін або пароль
Неправильний пароль
Введіть пароль
Упс! Файл доступний лише для зареєстрованих користувачів!

57 секунд на реєстрацію
І Ви отримаєте доступ до:
форм та зразків
фахових статей
найсвіжіших новин галузі
нормативних документів

У мене є пароль
нагадати
Пароль надіслано на пошту
Ввести
Я тут вперше
І скачаю потрібні файли!
Введіть ел. пошту або логін
Неправильний логін або пароль
Неправильний пароль
Введіть пароль