Технологічна картка медичної сестри з дієтології

61
Технологічна картка медичної сестри з дієтології допоможе працівнику ефективніше розподілити робочий час та не пропустити важливих аспектів роботи.

Технологічна картка медичної сестри з дієтологіїЧитайте: 

Відпустки медичних працівників: складаємо графік на 2018-й рік! 

Медичні звіти: скачайте потрібні бланки!

Табель робочого часу для медпрацівників: бланк та зразок заповнювання 

Технологічна картка медичної сестри з дієтології

Час

Професійні завдання

07:45

Прихід на роботу, переодягання в робочий одяг

07:50

Огляд працівників харчоблока і роздавальниць щодо наявності гнійничкових захворювань

08:00

Початок основної роботи. На основі зведення про хворих приймального покою, складається додаткове меню. Дані доставляються у бухгалтерію

08:30

Перевірка якості продуктів для приготування їжі на день, санітарного стану харчоблока, контроль за правильністю приготування страв

08:40

Контроль за правильністю бракеражу готової продукції на сніданок

09:00

Контроль за правильністю видачі їжі із харчоблока до відділень центру згідно з отриманими замовленнями

10:00

Оброблення зведень, отриманих із відділень центру від старших медичних сестер

10:30

Складається меню-розкладка на наступний день за участю шеф-кухаря і комірника. Визначається норма розходу продуктів на одного хворого. На основі загального зведення підраховується, скільки хворих перебуває на тій чи тій дієті

11:30

Контроль за правильністю бракеражу продуктів на обід і за санітарним станом харчоблока

12:00

Контроль за санітарним станом приміщень, в яких відбувається роздача страв, за дотриманням санітарної гігієни особи, що здійснює роздачу страв

12:40

Контроль за правильністю закладування продуктів згідно з меню-розкладкою на всі страви

13:00

Контроль за правильністю видачі їжі із харчоблока у відділення центру

14:00

Перевірка якості продуктів при отриманні їх зі складу на кухню та контроль за правильністю зберігання продуктів харчування у харчоблоці та на складі

14:30

Проведення занять із працівниками харчоблока з лікувального харчування

15:30

Контроль за правильністю закладування продуктів харчування згідно з меню-розкладками на вечерю

16:50

Контроль за якісним приготуванням продукції на вечерю

17:00

Завершення роботи



Підписка на статті

Підпишіться на розсилку, аби не пропустити жодної важливої та цікавої статті. Це БЕЗПЛАТНО.

Освітні заходи

Школа

Перевірте свої знання та здобудьте нові

Взяти участь

Інтернет-магазин

Інтернет-магазин

Скористайтеся найбільш вигідними пропозиціями щодо передплати і станьте нашим читачем просто зараз

Живе спілкування з редакцією

Спробуйте безплатно

Читайте безплатний презентаційний номер е-журналу «Управління закладом охорони здоров’я». Ознайомтеся із функціоналом і сервісами. Оцініть переваги е-журналу в дії!

Спробуйте безплатно

Безплатний презентаційний номер е-журналу «Довідник головної медичної сестри» — чудова можливість ознайомитися з ним та оцінити корисність публікацій.

Книжкова полиця

«Новий номер УЗОЗ»

Електронна книга «ЗБІРНИК посадових інструкцій лікарів та керівників ЛПЗ»

для передплатників е-журналу «Управління закладом охорони здоров'я»

Читати книгу




© Медична справа, 2017. Усі права захищено

Повне або часткове копіювання будь-яких матеріалів порталу, цитування, публікація їх анотованих оглядів допускаються лише з письмового дозволу редакції порталу.

Журнал «Управління закладом охорони здоров’я», свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації: КВ №11426-299Р від 11.07.2006.

Журнал «Довідник головної медичної сестри», свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації: КВ №18737-7537Р від 14.02.2012.


 


  • Ми в соцмережах

Зареєструйтеся — і двері для Вас відчинені!

Отримуйте лише фахову інформацію:
  • скачуйте зразки документів безплатно
  • користуйтеся нормативно-правовою базою
  • дізнавайтеся новини галузі охорони здоров’я

У мене є пароль
нагадати
Пароль надіслано на пошту
Ввести
Я тут вперше
І читатиму далі
Введіть ел. пошту або логін
Неправильний логін або пароль
Неправильний пароль
Введіть пароль
Упс! Файл доступний лише для зареєстрованих користувачів!

57 секунд на реєстрацію
І Ви отримаєте доступ до:
форм та зразків
фахових статей
найсвіжіших новин галузі
нормативних документів

У мене є пароль
нагадати
Пароль надіслано на пошту
Ввести
Я тут вперше
І скачаю потрібні файли!
Введіть ел. пошту або логін
Неправильний логін або пароль
Неправильний пароль
Введіть пароль