Технологічна картка медичної сестри з дієтології

5 грудня 2017
301
Середній бал: 5 із 5

Технологічна картка медичної сестри з дієтології допоможе працівнику ефективніше розподілити робочий час та не пропустити важливих аспектів роботи.

Технологічна картка медичної сестри з дієтологіїЧитайте: 

Відпустки медичних працівників: складаємо графік на 2018-й рік! 

Медичні звіти: скачайте потрібні бланки!

Табель робочого часу для медпрацівників: бланк та зразок заповнювання 

Технологічна картка медичної сестри з дієтології

Час

Професійні завдання

07:45

Прихід на роботу, переодягання в робочий одяг

07:50

Огляд працівників харчоблока і роздавальниць щодо наявності гнійничкових захворювань

08:00

Початок основної роботи. На основі зведення про хворих приймального покою, складається додаткове меню. Дані доставляються у бухгалтерію

08:30

Перевірка якості продуктів для приготування їжі на день, санітарного стану харчоблока, контроль за правильністю приготування страв

08:40

Контроль за правильністю бракеражу готової продукції на сніданок

09:00

Контроль за правильністю видачі їжі із харчоблока до відділень центру згідно з отриманими замовленнями

10:00

Оброблення зведень, отриманих із відділень центру від старших медичних сестер

10:30

Складається меню-розкладка на наступний день за участю шеф-кухаря і комірника. Визначається норма розходу продуктів на одного хворого. На основі загального зведення підраховується, скільки хворих перебуває на тій чи тій дієті

11:30

Контроль за правильністю бракеражу продуктів на обід і за санітарним станом харчоблока

12:00

Контроль за санітарним станом приміщень, в яких відбувається роздача страв, за дотриманням санітарної гігієни особи, що здійснює роздачу страв

12:40

Контроль за правильністю закладування продуктів згідно з меню-розкладкою на всі страви

13:00

Контроль за правильністю видачі їжі із харчоблока у відділення центру

14:00

Перевірка якості продуктів при отриманні їх зі складу на кухню та контроль за правильністю зберігання продуктів харчування у харчоблоці та на складі

14:30

Проведення занять із працівниками харчоблока з лікувального харчування

15:30

Контроль за правильністю закладування продуктів харчування згідно з меню-розкладками на вечерю

16:50

Контроль за якісним приготуванням продукції на вечерю

17:00

Завершення роботи

logo