text
Медична справа

Режим роботи медсестри з дієтології

  • 13 квітня 2017
  • 470

Перегляньте режим роботи медсестри з дієтології у форматі зручного графіка та збережіть собі. Ви можете адаптувати його для працівників свого закладу чи розробити на його основі новий. Адже це корисний інструмент контролю робочого часу і для самого працівника, і для його керівника.

Режим роботи медсестри з дієтології
 

7:45

Прихід на роботу, переодягання в робочий одяг

7:50

Огляд працівників харчоблоку і роздавальниць щодо наявності гнійничкових захворювань

8:00

Початок основної роботи. На основі зведення про хворих приймального покою, складається додаткове меню. Дані доставляються у бухгалтерію

8:30

Перевірка якості продуктів для приготування їжі на день, санітарного стану харчоблоку, контроль за правильністю приготування страв

8:40

Контроль за правильністю бракеражу готової продукції на сніданок

9:00

Контроль за правильністю видачі їжі із харчоблоку до відділень центру згідно з отриманими замовленнями

10:00

Оброблення зведень, отриманих із відділень центру від старших медичних сестер

10:30

Складається меню-розкладка на наступний день за участю шеф-кухаря і комірника. Визначається норма розходу продуктів на одного хворого. На основі загального зведення підраховується, скільки хворих перебуває на тій чи тій дієті

11:30

Контроль за правильністю бракеражу продуктів на обід і за санітарним станом харчоблоку

12:00

Контроль за санітарним станом приміщень, в яких відбувається роздача страв, за дотриманням санітарної гігієни особи, що здійснює роздачу страв

12:40

Контроль за правильністю закладування продуктів згідно з меню-розкладкою на всі страви

13:00

Контроль за правильністю видачі їжі із харчоблоку у відділення центру

14:00

Перевірка якості продуктів при отриманні їх зі складу на кухню та контроль
за правильністю зберігання продуктів харчування у харчоблоці та на складі

14:30

Проведення занять із працівниками харчоблоку з лікувального харчування

15:30

Контроль за правильністю закладування продуктів харчування згідно з меню-розкладками на вечерю

16:50

Контроль за якісним приготуванням продукції на вечерю

17:00

Завершення роботи

Підписка на статті

Підпишіться на розсилку, аби не пропустити жодної важливої та цікавої статті. Це БЕЗПЛАТНО.

Освітні заходи

Школа

Перевірте свої знання та здобудьте нові

Взяти участь
Інтернет-магазин

Інтернет-магазин

Скористайтеся найбільш вигідними пропозиціями щодо передплати і станьте нашим читачем просто зараз

Ми в соцмережах
Упс! Файл доступний лише для зареєстрованих користувачів!

57 секунд на реєстрацію
І Ви отримаєте доступ до:
форм та зразків
фахових статей
найсвіжіших новин галузі
нормативних документів

У мене є пароль
нагадати
Пароль надіслано на пошту
Ввести
Введіть ел. пошту або логін
Неправильний логін або пароль
Неправильний пароль
Введіть пароль
Я тут вперше
І скачаю потрібні файли!

Зареєструйтеся — і двері для Вас відчинені!

Отримуйте лише фахову інформацію: 
  • скачуйте зразки документів безплатно
  • користуйтеся нормативно-правовою базою
  • дізнавайтеся новини галузі охорони здоров’я

 

У мене є пароль
нагадати
Пароль надіслано на пошту
Ввести
Введіть ел. пошту або логін
Неправильний логін або пароль
Неправильний пароль
Введіть пароль
Я тут вперше
І читатиму далі