Як підготувати бікс для стерильного столу: алгоритм

169
Перегляньте та скачайте алгоритм підготовки бікса для накривання стерильного столу!

Як готувати бікс для стерильного столу: алгоритмЧитайте:

Стерилізаційне відділення: вимоги до облаштування

Накривання стерильного стола — алгоритм 

!Важливо

  • За часом розкриття бікса визначають час, коли було накрито стерильний стіл.
  • Вміст розкритого бікса, як і стерильного столу, вважають стерильним протягом шести годин.
  • Нерозкритий бікс можна зберігати не більше трьох діб у продезінфікованій медичній шафі.

Як підготувати бікс для стерильного столу: алгоритмЧитайте: "Внутрішньолікарняні інфекції: види, причини поширення, ізоляція інфікованих"

Алгоритм підготовки бікса для накривання стерилізаційного столу 

КРОК 1

На дно бікса покладіть серветку, кінці якої при його завантаженні мають ретельно покривати вміст

КРОК 2

Також на дно покладіть мішечок із серветками кількістю 30 штук (ганчір’я 30 × 30 см), потім два простирадла, кожне такого розміру, щоб їх кінці з усіх боків стерильного столу звисали на 15-20 см

КРОК 3

Між простирадлами покладіть 3-4 мішечки (скільки потрібно) ватних кульок (по 25-30 штук у мішечку); зверху — акуратно складений хірургічний халат і медичну маску (якщо немає одноразових), покрийте вміст кінцями серветки, що вистилає бікс

КРОК 4

На етикетці бікса зазначте:

- назву відділення або його номер;

- опис вмісту, наприклад: «для стерильного столу», «перев’язувальний матеріал» тощо;

- дату стерилізації (має стояти підпис особи, яка відповідає за роботу автоклава);

- дату і час розкриття бікса (медична сестра зазначає ці дані безпосередньо перед розкриттям)

Як підготувати бікс для стерильного столу: алгоритм

Скачайте алгоритм підготовки бікса для накривання стерильного столу



Ваша персональна добірка.

    Підписка на статті

    Підпишіться на розсилку, аби не пропустити жодної важливої та цікавої статті. Це БЕЗПЛАТНО.

    Освітні заходи

    Школа

    Перевірте свої знання та здобудьте нові

    Взяти участь

    Інтернет-магазин

    Інтернет-магазин

    Скористайтеся найбільш вигідними пропозиціями щодо передплати і станьте нашим читачем просто зараз

    Живе спілкування з редакцією

    Книжкова полиця

    «Новий номер УЗОЗ»

    Електронна книга «Нові протоколи медичної сестри: аналізуємо проект»

    для передплатників е-журналу «Довідник головної медичної сестри»

    Читати книгу

    Спробуйте безплатно

    Безплатний презентаційний номер е-журналу «Довідник головної медичної сестри» — чудова можливість ознайомитися з ним та оцінити корисність публікацій.




    © Медична справа, 2017. Усі права захищено

    Повне або часткове копіювання будь-яких матеріалів порталу, цитування, публікація їх анотованих оглядів допускаються лише з письмового дозволу редакції порталу.

    Журнал «Управління закладом охорони здоров’я», свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації: КВ №11426-299Р від 11.07.2006.

    Журнал «Довідник головної медичної сестри», свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації: КВ №18737-7537Р від 14.02.2012.


     

    
    • Ми в соцмережах

    Вітаємо на порталі! І даруємо санбюлетені

    Зареєструйтеся — і гайда до розділу «Санбюлетені»:

    • Ризики в роботі медичної сестри — вірусний гепатит В

    • Перша допомога у випадку контакту із джерелом потенційного інфікування ВІЛ

    Скачуйте безплатно
    розміщуйте на інфостендах медичного закладу

    У мене є пароль
    нагадати
    Пароль надіслано на пошту
    Ввести
    Я тут вперше
    І отримати доступ на сайт Знадобиться лише хвилина!
    Введіть ел. пошту або логін
    Неправильний логін або пароль
    Неправильний пароль
    Введіть пароль
    Упс! Файл доступний лише для зареєстрованих користувачів!

    57 секунд на реєстрацію
    І Ви отримаєте доступ до:
    форм та зразків
    фахових статей
    найсвіжіших новин галузі
    нормативних документів

    У мене є пароль
    нагадати
    Пароль надіслано на пошту
    Ввести
    Я тут вперше
    І користуйтеся матеріалами порталу «Медична справа»!
    Введіть ел. пошту або логін
    Неправильний логін або пароль
    Неправильний пароль
    Введіть пароль