text
Медична справа

Контроль обігу харчових продуктів

  • 20 серпня 2018
  • 54

Запитання

Чи повинна сестра медична з дієтичного харчування контролювати обіг харчових продуктів?

Відповідь

Сестра медична з дієтичного харчування забезпечує медичні аспекти організації лікувального харчування хворих під керівництвом лікаря-дієтолога або іншого спеціаліста, відповідального за лікувальне харчування, контролює обіг харчових продуктів і дотримує санітарно-гігієнічний режим у закладі охорони здоров’я у межах своєї компетенції.

Цей обовязок за працівником закріплює наказ МОЗ «Про удосконалення організації лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні» від 29.10.2013 № 931.

Якість готових дієтичних страв (бракераж) контролює медична сестра з дієтичного харчування та черговий лікар, який дозволяє видавати готову їжу до відділень і фіксує в бракеражному журналі.
Освітні заходи

Школа

Перевірте свої знання та здобудьте нові

Взяти участь
Інтернет-магазин

Інтернет-магазин

Скористайтеся найбільш вигідними пропозиціями щодо передплати і станьте нашим читачем просто зараз

Ми в соцмережах

Зареєструйтеся — і двері для Вас відчинені!

Отримуйте лише фахову інформацію: 
  • скачуйте зразки документів безплатно
  • користуйтеся нормативно-правовою базою
  • дізнавайтеся новини галузі охорони здоров’я

 

У мене є пароль
нагадати
Пароль надіслано на пошту
Ввести
Введіть ел. пошту або логін
Неправильний логін або пароль
Неправильний пароль
Введіть пароль
Я тут вперше
І читатиму далі
Упс! Файл доступний лише для зареєстрованих користувачів!

57 секунд на реєстрацію
І Ви отримаєте доступ до:
форм та зразків
фахових статей
найсвіжіших новин галузі
нормативних документів

У мене є пароль
нагадати
Пароль надіслано на пошту
Ввести
Введіть ел. пошту або логін
Неправильний логін або пароль
Неправильний пароль
Введіть пароль
Я тут вперше
І скачаю потрібні файли!